Nunta perfecta in aer liber. Evitarea capcanelor unui astfel de eveniment

Daca v-ati decis deja si doriti ca nunta sa aiba loc in aer liber, felicitari! Astfel de nunti sunt romantice si frumoase. Cu toate acestea, un astfel de eveniment nu este atat de simplu de abordat pe cat am putea crede. Nuntile in aer liber vin cu rezerve si capcane suplimentare, insa daca tineti cont de cateva sfaturi simple, va asigurati ca veti straluci in ziua nuntii.

Nu neglijati confortul invitatilor – Ganditi-va la vremea probabila in momentul din ziua si luna anului cand ati programat nunta ta in aer liber. Este soare si foarte cald? Nu va lasati oaspetii sa se topeasca. Angajati chelneri care sa ofere oaspetilor sticle reci de apa si faceti rost si de un ventilator sau o perdea de abur rece, astfel incat oaspetii sa se poata racori. Nu uitati de protectia solara, de asemenea. Daca este o zi caniculara, puteti inchiria ventilatoare electrice mari si un cort pentru a va putea ascunde de razele soarelui. In cazul in care, din contra, v-ati programat marele eveniment intr-o zi rece si umeda, informati-va invitatii cu privire la un sacou suplimentar pe care ar trebui sa-l aiba la indemana. Iarna, de exemplu puteti asigura la intrare mansoane si incalzitoare portabile.

Planul de rezerva – Ce vei face daca ploua? Ideal ar fi, in cazul unei nunti in aer liber, sa ai de rezerva o locatie de interior, pentru orice eventualitate. Multe cupluri opteaza pentru o ceremonie in exterior si o receptie cu petrecere in interior. Un cort este o alta optiune moderna si tot mai des folosita mai ales pentru nuntile foarte mari, insa este recomandat numai pentru zile cu ploaie moderata. O ploaie torentiala va fi absorita in sol, lasand oaspetii cu pantofii uzi si plini de noroi. Asigurati-va ca inchiriati un cort robust, care are parti groase si ponderate.

Sunetul – Poate toata lumea auzi? Cand va imaginati nunta ta de vis pe plaja, nu iei, probabil, in calcul valurile, vantul sau copiii care tipa in jur. Cauta sa inchiriezi un sistem de sunet cu microfoane pentru mireasa, mire si oficiant. DJ-ul sau band-ul contractat poate fi capabil sa asigure cu usurinta aceste lucruri.

Decoratiuni – Unul dintre bonusurile unei nunti in aer liber este frumusetea naturala din jur, reducand nevoia de a decora. Dar tot trebuie sa mai faci cate ceva. Vizitati locatia cu o saptamana inainte de eveniment pentru a va asigura ca iarba este cosita, solul este nivelat si florile au inflorit. In cazul in care a fost un sezon mai racoros, ar putea fi necesar sa completati decorul cu ghivece si lumini suplimentare. Alte decoratiuni pe care le puteti lua in considerare sunt un arc din flori sau un spalier ornat care sa concentreze ceremonia si cadrul pe mire si mireasa.

 

 

Share: