Avantajele de care se bucura o femeie care utilizeaza cupa menstruala

Astazi, industria absorbantelor va poate oferi exact ce aveti nevoie. Aici gasiti ce aveti nevoie, incepand de la absorbante, pana la tampoane interne sau chiar o cupa menstruala. Aceasta nu este o metoda prea mediatizata, insa, va poate ajuta sa treceti peste problemele pe care le aveti in perioada delicata a unei luni.

Un mare plus de care se bucura aceasta este faptul ca se poate refolosi. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru inseamns multe beneficii. Vorbim aici despre faptul ca nu va trebui sa o mai mergeti de fiecare data sa cumparati absorbante. Este suficient sa cumparati una sau doua pentru a o utiliza cativa ani.

avantaje-folosire-cupa-menstruala

Avantaje pe care le ofera cupa menstruala: igienica, economica, o puteti lua peste tot cu dumneavoastra ?

Da, o veti putea lua peste tot cu dumneavoastra si o veti putea pastra in geanta intrucat nu are dimensiuni mari. Astfel, nu va trebui sa mergeti cu disperare la magazin atunci cand vine momentul delicat si nu sunteti acasa sau nu aveti la dumneavoastra niciun absorbant. Daca o veti avea in geanta, o veti putea utiliza oricand.

Aceasta se poate refolosi. Un mare avantaj nu-i asa? Aceasta se pliaza exact pe necesitatile unei femei. Iar utilizarea unei metode de protectie luna de luna este o necesitate destul de importanta pentru orice femeie.

Si cum poate fi rezolvata mai usor aceasta problema daca nu cu ajutorul unui produs care sa poata fi spalat dupa utilizare si sa se poate folosi din nou? Exact despre asta este vorba. Despre o metoda pe care o puteti reutiliza. Aceasta este chiar o cupa menstruala. Ori de cate ori o veti schimba, aceasta va putea fi schimbata si refolosita.

O femeie care utilizeaza cupa menstruala se va bucura de un alt avantaj destul de important. Este vorba despre economii din punct de vedere financiar. Astfel ca, veti putea sa va pastrati banii pentru alte lucruri mai importante decat sa ii cheltuiti pe metode de protectie care se dovedesc a fi ineficiente. Se poate spune ca este confortabila pentru faptul ca nu trebuie schimbata dupa o ora de folosire. O puteti purta pana la 10 – 11 ore.

Cupa menstruala – libertate de miscare

Mai mult decat atat, ce isi poate dori mai mult o femei decat libertate? Libertate de miscare, de a calatori. Utilizand o cupa menstruala, aceasta poate sa va ofere libertatea dupa care tanjeste orice femeie. Si asta nu e tot. Desigur ca, aceasta cupa menstruala va va ajuta sa va bucurati de siguranta si increderea care provine din calitatea acestui produs. Pentru ca aceasta este realizata din silicon medical, nu veti intampina probleme din punctul de vedere al igienei. Acesta se potriveste de minune persoanelor care au pielea sensibila. Iar o femeie prezinta aceasta caracteristica, mai ales cand vine vorba de zona intima.

Asadar, orice femeie merita sa se bucure de avantajele pe care le ofera utilizarea unei cupe menstruale. Acestea sunt importante pentru ca tin cont exact de necesitatile unei femei. Iar celor care li pare un lucru greu de utilizat, merita sa incerce. Astfel, rezultatele vor fi la inaltimea aspteptarilor dumneavoastra.

Cupa menstruala, un produs indicat femeilor cu alergii sau iritatii

Are forma de clopotel si se introduce in interiorul vaginului. Stiti despre ce este vorba? Daca nu stiti, va informam noi. Este vorba despre cupa menstruala. Cea care va poate scuti de mari batai de cap in perioada menstruala. Da, ati auzit bine. Veti scapa de mari probleme, precum lipsa petelor de pe lenjeria intima, economii financiare, confort si siguranta. Cu alte cuvinte, trasaturi pe care is le doreste orice femeie de la produsul care o protejeaza cateva zile pe luna.

Insa, o mare problema care deranjeaza destul de multe femei este reprezentata de alergiile si iritatiile pe care le au acestea. Astfel ca, daca faci parte dintre acele femei care se confrunta cu alergii dermatologice, cu diverse iritatii la latex sau la absorbante, solutia pentru tine o avem noi. Aceasta este cupa menstruala. Alergiile si iritatiile

Cupa menstruala, metoda potrivita pentru femeile sensibile

Ce recomanda acest produs celor care au nevoie de acesta

  • Daca nu vrei sa o refolosesti, poti opta pentru cele de unica folosinta intrucat aceasta este de doua feluri: de unica folosinta, precum si reutilizabila. Aceasta are drept scop colectarea sangelui menstrual si nu absorbirea acestuia, ceea ce inseamna ca nu va usca zona respctiva. Poate fi purtata mult timp, chiar si pana la 11 ore. Daca ti se pare prea mult, desigur ca, aceasta poate fi schimbat si mai devreme daca tu consideri necesar. Aborbantele usuca zona intima, iar acest lucru va conduce la iritatii sau alte probleme.
  • Daca te sperie Sindromul Socului Toxic, trebuie sa stii faptul ca aceasta cupa menstruala va tine departe aceasta problema. Materialul este unul care nu lasa sa se dezvolte aceasta problema, acesta fiind siliconul care este hipoalergenic.
  • Conform spuselor specilistilor, cupa menstruala confera mai multa siguranta fata de un tampon intern avand in vedere materialul pe care il utilizeaza. Un absorbant obisnuit sau un tampon intern te expune mai multor riscuri dintre care face parte si sindromul de soc toxic.

cupa menstruala si recipient sterilizare

  • Ai grija de tine si de sanatatea ta utilizand o cupa menstruala care sa te scuteasca de problemele ce ar putea sa apara in urma utilizarii pe o perioada indelungata de timp a absorbantelor. Nu vei avea senzatia de mancarime, care este deranjanta destul de mult.
  • Pentru ca tu sa fii mereu in siguranta este indicat sa o cureti corespunzator, insa, acest proces nu dureaza mult, fiind necesar sa o speli cu sapun si cu apa fierbinte dupa utilizare. Pentru a pierde timpul, poti cumpara inca o cupa menstruala pe care sa o folosesti atunci cand o speli pe prima.
  • Cupa menstruala este cea care nu absoarbe sangele menstrual, ci il colecteaza, ceea ce inseamna ca nu usuca peretii vaginali, ceea ce inseamna ca nu isi vor face aparitia diversele afectiuni.
  • Zona intima devine si mai sensibila in perioada lunii cand apare menstruatia. Tocmai de aceea, este important sa acordati atentie acestui lucru si sa optati pentru produse de calitate.

Asadar, este importanta sanatatea si igiena intima asa ca aveti nevoie de un astfel de produs care sa va ajute sa va ofere protectia necesara. Daca vreti sa cumparati o cupa menstruala de calitate, o puteti gasi pe acest magazin online.

Share: