Cum să obțineți un buget de sărbători mai mare?

Cadouri, mese îmbelșugate, brazi frumos împodobiți sunt doar câteva dintre aspectele pe cât de așteptate, pe atât de costisitoare ale sărbătorilor de iarnă.

Știm cu toții că lunile noiembrie și decembrie sunt o adevărată provocare pentru bugetele familiei, însă, dacă în această perioadă se fac multe cheltuieli, există, în același timp, și multe oportunități de a câștiga bani.

Noiembrie și decembrie sunt, de obicei, lunile în care cererea pentru muncitori pe linia de producție sau de ambalare crește.

Magazinele mari caută persoane care să întâmpine și să asiste cumpărătorii în alegerea produselor sau a serviciilor oferite. Se mai caută curieri, personal pentru curățenie, agenți call-center, promoteri, ajutoare de bucatar, chelneri.

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să fii Moș Crăciun, acum ai ocazia. Te poți costuma în el, pentru a împărți pliante sau pentru a oferi informații în centre comerciale sau pentru a direcționa persoanele către anumite locuri.

Majoritatea recrutărilor se fac însă pe perioada determinată, iar uneori astfel de posturi implică munca în ture. Cu toate acestea, un loc de muncă secundar înseamnă o creștere a veniturilor lunare și lipsa grijilor financiare de sărbători. Familia ta se va bucura astfel din plin de sezonul festiv de iarnă!

Unde să căutați oferte? La agențiile de forță de muncă temporară, în ziare cu secțiuni dedicate anunțurilor de angajare sau pe site-uri specializate. Facebook poate fi o resursă la fel de bună!

În fiecare lună există oportunități de a câștiga bani, efectuând activități specifice fiecărui anotimp. Recomandarea noastră: chiar dacă presupune un efort susținut, un loc de muncă temporar este cel mai bun aliat împotriva datoriilor.

Share: