Innobileaza-ti dormitorul cu un pat de lux

De aproape doua decenii, designerii de mobilier aduc la lumina modele contemporane, piese high end, in stilul italian perfect, plin de bun gust si calitate. Colectiile cuprind o serie extinsa de modele si idei de la decoruri care combina estetica postmoderna cu luxul perceptibil. Vom arunca o privire la patru paturi uimitoare, elegante si opulente care promit sa  redefineasca ambianta dormitorului, oferind in acelasi timp si maximum de confort. Acest cvartet captivant te va purta departe de tot ceea ce este lumesc, creand iluzia unui pat plutitor, desi sta ferm asezat pe podea. Petrecand adesea sute de ore cautand scheme de culori, stiluri si teme, uitam de acest aspect esential al fiecarui dormitor: patul. Este timpul sa redecoram aceasta parte a incaperii si sa transformam patul intr-un punct focal absolut rapitor, care ofera un adevarat spectacol. Iar aceste paturi uimitoare fac ca  aceasta sarcina sa fie indeplinita cu minimum de efort.

Minimalism scandinav

In mod inerent, este ceva organic si minimal in abordarea designului scandinav, lucru pur si simplu de necontestat, iar firme italiene celebre se pare ca s-au inspirat de la designul nordic clasic atunci cand a gandit si proiectat artizanalul pat Aqua. Confectionat dintr-o singura bucata de lemn curbat, acest pat modern aduce luminozitate vizuala intr-un spatiu mic, adaugand caldura primitoare a lemnului. Linii deloc complicate, clare si un dram de magie iti asigura pretextul real, care imbina atat patul platforma cat si cel cu aspect de sanie.

Iluzia zborului

Ideea unui pat care pluteste in aer este o notiune care ne fascineaza pe toti, deopotriva. Pare sa scoata la iveala micul copil care salasluieste in fiecare dintre noi si care tanjeste neincetat la acel ceva magic si feeric. Daca visezi la astfel de paturi plutitoare, atunci ai magia la indemana cu aceste designuri inovative care aduc un efect vizual similar, fara a se rupe! Construite pe o baza metalica acrilata aproape invizibila, aceste paturi dau cu siguranta privitorului impresia ca pur si simplu plutesc in aer, cu flancuri extinse, care dubleaza noptierele, realizate din materiale complet ecologice.

Confort nemasurat

Cu patul Reflex, ne mutam de la indraznet la opulent. Acesta s-ar putea sa nu fie pe masura splendorii lui Aqua, iar imaginea oferita sa nu fie a uimitorului pat plutitor, insa acest stil te va alinta in lux nemasurat, fiind ideal pentru cei care cauta sa gaseasca un echilibru intre semi-minimalism si stilurile moderne.

Este tablia care se rabateaza individual caracteristica ce le ofera tot ceea ceea au nevoie celor care viseaza la simplitate si eleganta, intr-un stil luxos.

Share: