Paturi moderne pentru dormitoare moderne

Dormitoarele moderne sunt la fel de mult despre estetica frumoasa ca si despre componente cat mai ergonomice. Un echilibru intre forma si functie este o necesitate absoluta pentru a crea o buna stare de spirit. Proiectarea unui dormitor este cu adevarat unica, deoarece este un spatiu considerat un fel de refugiu privat. Iar adevarul incontestabil este ca patul este punctul focal, centrul camerei. Chiar daca o schema de culori linistitoare si accesoriile minunate pot ajuta la a accentua eleganta unui dormitor, un pat de calitate este o necesitate absoluta. Este ceea ce poate determina aspectul final al unui dormitor.

Iar paturile moderne se gasesc intr-o multitudine de forme, culori, materiale si texturi. Dintre oferta ampla pe care designeri de mobilier o propun, cu modele noi uimitoare, exista cu siguranta undeva acolo, un pat care se potriveste perfect nevoilor tale. Combinand confortul cu clasicul si eleganta cu opulenta, colectii intregi de paturi nemaipomenite pot inalta aura dormitorului tau acolo unde nu te-ai gandit inainte.

Modele indraznete. Daca esti in cautarea unei estetici extrem de curate, cu design modern si forma rafinata, cu un indiciu de minimalism contemporan, atunci colectia de paturi a designerului Bonaldo ar trebui sa-ti surada. Paturi dintre cele mai trendy, care aduc cu ele o mare varietate, in acelasi timp. Modele fantastice care isi vor gasi cu usurinta un loc de cinste in orice casa moderna. Indiferent de schema de culori si de tema designului dormitorului tau, aceste paturi vor actiona imediat ca puncte focale, totodata intr-un mod atat de modest. Unul dintre motivele pentru care paturile Bonaldo sunt atat de apreciate este modul in care iti permit sa improvizezi si sa schimbi aspectul camerei, folosind lenjerie de lux si accente de tesaturi dupa bunul plac.

Inspiratie si liniste. Roche Bobois este renumit in intreaga lume ca un lider in designul mobilierului high end, iar gigantul francez lanseaza o data la sase luni o linie vasta cu modele fascinante si abordari proaspete in privinta paturilor. Minuni din lemn, placate sau dublate, par a induce liniste si calm in orice spatiu pe care-l impodobesc. Potrivite indeosebi camerelor moderne, paturile sunt imbracate in general in sticla, beton si piatra, cu adaugiri de rame din lemn pentru contrast vizual si textura perfecta.

Design neted. Esti in cautarea unor modele curate, contemporane si care, de asemenea, salveaza spatiul din punct de vedere vizual? Ei bine, paturile moderne de la Santarossa se potrivesc perfect acestor gusturi. Gratioase si imbracate in culori moi, calde, aceste paturi ofera un aer primitor si liniste. Modelele moderne de la Santarossa sunt ideale pentru cei care doresc sa creeze un interior rafinat si racoritor in propriul dormitor.

 

Share: