6 Beneficii uimitoare ale masturbării reciproce – Tehnici de masturbare reciprocă

Sigur, sa te joci singur poate fi amuzat. Dar, de ce sa te joci de unul singur, cand iti poti invita partenerul sa se alature distractiei? Masturbarea reciproca este unul dintre cele mai benfice activitati pentru relatia si intimitatea voastra. Iata 6 beneficii mai putin cunoascute ale masturbarii reciproce!

Arata si spune

Masturbarea in fata partenerului ii permite acestuia sa vada exact ceea ce iti place si invata, intr-un mod foarte practic, cum sa te atinga. Considera acest lucru drept un tutorial sexy privat.

Timp de conectare

Masturbarea cu partenerul este un mod puternic de a intensifica intimitatea si conexiunea, permitandu-le celor doi sa fie cu adevarat vulnerbili.

Preludiu distractiv

Preludiul este adesea primul lucru care se pierde pe drum, in relatiile pe termen lung, iar introducerea masturbarii recirpoce in mix este o modalitate excelenta de a-l recupera.

Orgasmul

Prinvindu-l pe celalalt ca se simte bine, vei simti o tensiune sexuala enorma, care va conduce la un orgasm mai intens. Daca nici acesta nu este un bun motiv pentru masturbare reciproca, atunci nu stiu care ar putea fi!

Ofera o mana de ajutor

Ofera-i o mana de ajutor partenerului! Introdu un element nou, excitant, ajutandu-ti partenerul intr-o activitate atat de sexy.

Penetrarea nu este totul: Prin masturbarea reciproca, ambii parteneri vor reusi sa elimina gandul ca trebuie sa faca sex prin penetrare de fiecare data. De asemenea, acest tip de masturbare, ar trebui incercat si de cuplurile care doresc sa se conecteze sexual in moduri care nu implica sexul traditional.

Orice cuplu ar trebi sa incerce masturbarea reciproca, deoarece aceasta activitate ofera o multime de beneficii.

Cum se simte orgasmul sânilor?

Intr-adevar, orgasmele vaginale si clitorale sunt in centrul atentie, insa, de curand, s-a descoperit orgasmul sanilor. In acest articol iti voi oferi mai multe detalii despre acest tip de orgasm, descoperit de o doamna cronicar.

Sfarcurile mele au fost subiectul multor conversatii in utlima peroada.

Cina, plimbari cu cainii, calatorii cu taxiul – nu exista niciun loc in care prietenii mei sa nu fi vorbit despre noul meu hobby: orgasmul sanilor. Atat eu cat si partenerul meu, avem sfarcuri extrem de sensibile – am descoperit ca unii barbati se excita foarte tare atunci cand le sunt stimulate sfarcurile – iar linsul si suptul standard, s-au transformat in productii epice de stimulare a sfarcurilor.

 

Spre deosebire de stimularea clitorala, nu ating punctul culminant de fiecare data si consider ca senzatia este putin mai subtila. Trebuie sa stii ca toate tehnicile obisnuite de sex oral pot fi folosite pe sani. Cel mai bun scenariu? Iti vei da drumu. Cel mai rau? Vei fi foarte, foarte excitata.

Cum se produce orgasmul?

Atunci cand sfarcurile sunt stimulate intens, se activeaza cortexul senzorial genital. Este exact aceeasi zona, care este excitata prin scum se face masturbarea reciprocatimulare vaginala sau clitorala si creste productia de oxitocina si prolactina.

Sfaturi pentru a atinge orgasmul sanilor

Desi poate parea destul de ciudat, pentru a atinge punctul culminant trebuie sa eviti, in mare parte, sfarcurile. In schimb, trebuie sa incerci diferite tipuri de atingere, stoarcere, sarutate in jurul sanului. Foloseste o varietate de senzatii, intensitate si viteza, fii prezent si atent la reactia partenerei.

Senzatii maxime

Aceasta experienta nu trebuie grabita – tachinarea face parte din proces. Pe masura ce circulatia sangvina creste, zona devine mai sensibila. Deci, atunci cand decizi sa stimulezi sfarcul direct, acesta va fi gata sa provoace senzatii maxime.

Intimitate sexuala sigura

Si daca nu-ti dai drumul? Nu fi dezamagita. Fiecare dintre noi se excita in mod diferit, si desi poate pare un pic contradictoriu, nu trebuie sa setezi orgasmul ca obiectiv principal. In schimb, poti folosi aceasta explorare ca o oportunitate pentru a descoperi senzatiile care iti plac. Cu totii trebuie sa ne simtim in siguranta si liberi sa vorbim deschis despre ceea ce ne dorim.

Share: