Si medicii au un Farmville a lor

In mintea mea si acum este intrebarea asta : “Cum un medic indiferent ca este generalist sau veterinar poate sa faca practica virtuala si mai apoi sa poata si profesa ca lumea?”

Ei bine,se pare ca este posibil.Am ramas tare surprinsa ca cei din anul I de la noi,de la Veterinara vor face in vacanta de iarna 5 zile musai practica virtuala.

Ce credeti? Gandul mi-a zburat fix la Farmville-ul Facebook-ului de care reusisem sa ma las de ceva vreme si de care nu-mi doresc sa ma mai apuc.

Prea multe informatii despre acest fel de practica nu am si nici ei,cei care ar trebui sa fie informati si care la randul lor sa informeze,nu au habar.

In linii mari,fiecare student va trebui sa indeplineasca tot felul de sarcini intr-o ferma sau intr-un laborator. Problema e ca nu stiu cum o sa fie aceste sarcini intrucat in primii ani nu prea cunosti mare lucru despre medicamente,tehnici. Ar fi interesant daca ar exista mai multe variante de raspuns iar studentul sa inceapa sa caute prin carti de specialitate,internet si sa ajunga la raspunsul coresct.

Abia astept sa ii vad pe cei din anu I cum se vor descurca in practica virtuala de iarna ca sa am habar de ce ma asteapta si pe mine.

Revin cu un update cand am mai multe informatii 🙂

Si-am castigat la LOTO 6/49

Da,da ati citit bine . Se pare ca de data asta a dat norocu peste mine si am castigat la LOTO 6/49 .Nu,n-am castigat experienta dar nici premiul cel mare . N-am habar  daca a fost castigat si nici care era suma marelui castig. Mi-au iesit   3 numere ( ma rog,mie si lu’ mama ) :  25,17,10,44,45,41 .

De regula nu joc nici macar la Super bingo sau mai stiu eu ce alte dracii bazate pe noroc pentru ca n-am atata noroc incat sa il prind pe Dumnezeu de picioare. Cu toate astea,la insistentele lu mama am jucat si noi ca fete un bilet. Cred ca v-ati dat seama ca numerele au fost puse absolut la intamplare. Tata are in casa un brelog cu niste bile pe care il tot zapacesti si iti da niste bile albe care cica ar putea sa fie numerele castigoare.

Si cum va ziceam .. s-a rugat maica’mea vreo ora de mine sa ma duc si eu la Loto sa iau un bilet. Eu ca nu vreau,ca nu ma duc, ca stau sa dau banii pe prostiile astea (cum sunt eu mai econoama) . Seara,maica’mea era glont in fata tv-ului sa isi vada numerele. Dupa extragere,am realizat ca avem si noi 3 numere dar nu credeam ca o sa mai castigat ceva inafara de experienta. Il suna pe tata,il intreaba,tata ii spune ca e posibil dar ca trebuie sa mearga sa intrebe;il suna pe unchimiu la fel ,acelasi raspuns.

Si astazi trec eu pe la Loto sa o intreb pe doamna aceea ( a carei fata nu-mi place deloc,dar shhh ! ) daca am castigat ceva cu  3 numere. Imi spune ca da si imi cere biletul. Il dau ,il scaneaza,il inregistreaza,il stampileaza mai avea un pic si-l scuipa J si intr-un final o vad ca-mi da 30 de lei . Ma bufnise rasul . Pe mama o bufneste si pe ea rasu cand aude cat a castigat.

Ideea e ca atunci cand nu te astepti,norocul apare de undeva. Nu ma intereseaza valoarea sumei pe care am castigat-o ci pur si simplu faptul ca mi-au iesit 3 numere .

Poate ca o sa va intrebati daca o sa mai joc iar raspunsul meu e NU!

Share: