5 idei de cadouri ieftine pentru copii

Indiferent de situațiile financiare dificile prin care trece o familie, copiii trebuie să se bucure de venirea lui Moș Crăciun. Chiar dacă nu pot fi îndeplinite întotdeauna dorințele pe care i le scriu Moșului, îi poți surprinde și bucura prin cadouri simple, dar de impact. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru cadouri actuale; iată câteva articole care se încadrează în maximum 50 lei.

  1. Un DVD cu desene animate. “În căutarea lui Nemo” este doar una dintre animațiile foarte îndrăgite de copii. Se găsește și dublat în limba română.
  2. Un CD cu muzică pentru cei mici. “Cutiuța muzicală” este un proiect iubit. Orice volum ar putea fi potrivit pentru un țopăit plin de fericire autentică.
  3. O carte cu povești. Alege o carte de povești cu ilustrații frumoase și impresionează-l pe cel mic. “Cartea Curajului” abia s-a lansat și se bucură deja de un val de simpatie. În plus, puteți citi înainte de culcare și astfel ați creat o oportunitate de a petrece timp de calitate împreună.
  4. Un set de stickere. Stickerele sunt adorate de copii, mai ales dacă îi lăsați să le lipească pe frigider, pe caiete sau pe pătuț. În topul recomandărilor din librării, veți găsi și seturile de stickere cu troli.
  5. O cană cu desene. O cănuță sau un castronel cu un desen haios (un animăluț preferat), poate fi un motiv în plus pentru a convinge copilul să mănânce tot din farfurie și pentru a binedispune pe toată lumea de la masă.

Cadourile de sărbători nu trebuie să fie neapărat scumpe, ci doar să aducă bucurie. Ghidați-vă după această regulă cînd alegeți cadourile pentru cei mici.

Share: