Cum sa faci bani cu Amazon Merch

Amazon a devenit retailerul numarul 1 mondial de ceva vreme cu ajutorul website-urilor si a blogerilor care ii promoveaza produsele in schimbul unui comision.

Cred ca toti am auzit de programul de afilieri al amazonului.  Dar astazi nu vreau sa discutam despre afilieri ci despre cum sa faci bani cu pe internet cu ajutorul gigantului Amazon vinzant tricouri. Ai inteles bine, vanzand tricouri!

Cum sa faci bani pe internet cu Amazon

Cu aproximativ 2 ani in urma, Amazonul lansa programul Amazon Merch  care a devenit peste noapte  sursa numarul unu de a face bani pasiv, insa nu usor, nu sunt aici sa te invat cum sa faci 0,01 centi pe zi urmarind reclame sau dand clickuri pe internet.

Conceptul lui Amazon Merch este urmatorul: Tu creezi design-uri de tricouri le uploadezi la ei si le aplica pe tricouri. Tu setezi un pret si de fiecare data cand cineva cumpara un tricou tu obtii 30% din bani.

O sa spui ca e putin dar trebuie sa te gandesti ca nu creezi decat design-ul, ei se ocupa de crearea efectiva a tricoului, ei il trimit la cei care il cumpara etc, tu doar creezi un design.

Cum creezi un tricou pe Amazon Merch

Este destul de simplu, eu prefer sa lucrez cu photoshop-ul fiindca am ceva experienta, dar tu poti lucra cu orice – daca nu ai nici un fel de experienta, iti recomand sa lucrezi cu un tool online, numit Canva.

Tot ce o sa explic in continuare in photoshop, se aplica la fel si pe Canva pentru cei care ve-ti folosi acest tool.

Odata deschis photoshopul, setati dimensiunile 4500 x 5400 pixeli si background transparent.

Apoi creati un design – acesta poate sa fie complex, sau doar un text – cum ve-ti vedea in continuare.

Asta e tot – va fi un tricou simplu cu acest text pe el. Voi puteti adauga icoane sau alte elemente sa il mai infrumusetati dar eu le prefer simple – la fel si cei care cumpara de la mine.

Important: Sa fi-ti siguri ca imaginea care a-ti creat-o este in format .PNG altfel nu va merge.

Salvati imaginea, logati-va pe Amazon Merch – click pe CREATE  si incarcati imaginea.

Reluam

Dupa ce va-ti logat pe site click pe create (pasul 1) apoi Upload (pasul 2) unde alegeti imaginea care a-ti creat-o, pasul 3 alegeti daca o sa fie hanorac, tricou, eu de obicei las prima optiune, apoi click pe Save Selection and Continue.

In ecranul urmator selectati culorile pe care le doriti ca tricoul sa le aiba – puteti selecta maxim 5, apoi pretul.

Estimated Royality – sunt banii care va revin voua dupa vanzarea unui tricou. Formula este urmatoarea. Tricoul va fi afisat pe amazon cu pretul de 19.99 $ din care voi ve-ti obtine 5.38$ la fiecare vanzare care o faceti.

Apasa-ti Save iar in ecranul urmator completati “Brand Name” , in cazul meu va fi “NOT Today” iar la sectiunea Title of product eu o sa am ceva de genul “Not today t-shirt | perfect gift”.

Nu trebuie sa completati nimic la restul sectiunilor, ele fiind optionale. Apasati Save din nou iar in ecranul urmator “Submit product” si “OK”.

Review manual produse

Odata incarcat un design, amazonul va verifica daca ce a-ti incarcat este copiat sau nu si daca respecta termenii si conditiile lor, si va accepta sau nu tricoul.

Odata aprobat ve-ti primi un email cu link-ul produsului dvs. la care ii puteti face share in social media.

Repetati acest produs de 100 de ori si cu timpul, o sa incepeti sa obtinei un venit pasiv din Amazon

Share: