Este nevoie de un curs pentru gene fir cu fir?

Daca vrei sa ai niste gene frumoase, mai atractive, si te-ai decis ca aplicarea de gene fir cu fir ar fi o solutie pentru tine, este indicat sa apelezi la cineva care detine si un certificat pentru astfel de servicii. Sunt si cursuri pentru asa ceva, deci poti cere o acreditate persoanei care ti le va aplica.gene

Nu doar modul in care se aplica este important, ci si cunoasterea modului de utilizare a adezivului si a dizolvantului utilizat. Desi se intampla rar, accidente tot pot sa apara, dar cu o persoana profesionista sansele sa se intample ceva rau sunt extrem de scazute. Si nu in ultimul rand, lucrand cu un profesionist in domeniu, poti avea siguranta ca persoana lucreaza doar cu produse de calitate.

Ce contine un kit pentru gene fir cu fir

Oricine poate sa isi cumpere un kit pentru aplicarea de gene fir cu fir, dar asa nu inseamna ca ai si invatat sa le pui. Totusi, dupa ce ai trecut si printr-un astfel de program, este bine de stiu ca instrumentele destinate unei astfel activitati sunt la indemana turor.

Asadar, acestea costa in jur de 200 de lei, o investitie destul de redusa pentru ceea ce poti face mai târziu cu ajutorul sau. Un kit contine, printre altele, cateva seturi de gene false de diferite lungimi si culori (acestea trebuie cumparate periodic), dar si toate instrumentele necesare aplicarii lor. Avem si pensete de aplicare cu varf drept, dar si de tasare, cu varf curbat, forfecuta, perii, oglinzi si, la fel de importat, sticluta cu adeziv si cea cu diluant. Dupa cum am spus, unele din ele se consuma in timp, dar un set de acest gen ajunge pentru cateva utilizari.

Cat costa aplicarea de gene fir cu fir

Stim sigur ca lumea este intereata si de pretul genelor fir cu fir. Acestea sunt ceva mai scumpe decat cele de tip banda, dar au si mult mai multe avantaje, asa ca isi merita banii.

O aplicare costa, in medie, 300 de lei, iar rezistenta genelor fir cu fir este cam de o luna. Depinde foarte mult si de cine sunt aplicate, dar cum procestul dureaza ceva timp, un profesionist nu va scadea prea mult pretul. Daca este scump sau ieftin decide si fiecare si in functie de asta doamnele si domnisoarele ar trebui sa se hotarasca ce aleg. In mod cert, nu prea au cum sa fie dezamagite, genele fiind rezistente la apa si soare si eliminand complet nevoie de a folosi mascara, deci iti ofera posibilitatea de a avea mai mult timp pentru tine.

O alternativa care merita incercata

Chiar daca nu vei folosi mereu genele fir cu fir (ele nici nu sunt pentru o utilizare continua, ci pentru ocazii speciale sau perioade importante din viata fiecarei femei), trebuie sa stii ca ele reprezinta o varianta sigura si la indemana tuturor. Si daca ai in vedere sa apelezi doar la profesionisti in domeniu si sa folosesti doar produse de calitate, nu exista niciun risc. Asadar, nu te opreste nimeni si nimic sa te bucuri de un look mai spectaculos.

Share: